Mancit satu, gada seratus

Mancit satu, gada seratus: musuh loba teuing antukna mah bakal éléh ogé, sakitu lobana pasualana nu disanghareupan nu moal bisa diréngsékeun ku saurang.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z