Menangguk di air keruh

Menangguk di air keruh: ngamangpaatkeun kaayaan nu keur kaweur pikeun néangan kauntungan sorangan.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z