Mencabik baju didada

Mencabik baju didada: nyieun éra ka diri sorangan atawa ka anggahota kulawarga lianna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z