Mulut bicara, badan binasa

Mulut bicara, badan binasa: jalma nu loba ngomong tapi nyatana mah teu bisa ngabuktikeun kabeneranna.

Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z