Salah langkah surut kembali

Salah langkah surut kembali: mun geus nyaho kasalahan anu geus dilakonan, mangka alusna mah gancang ngabenerkeun diri.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z