Sambil menyelam minum air

Sambil menyelam minum air: migawé hiji pagawéan, bisa ogé méréskeun pagawéan atawa masalah séjén.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z