Sekerat ular, sekerat belut

Sekerat ular, sekerat belut: teu tangtu pihak mana nu dituturkeun ku jalma munapék mah.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z