Seperti anjing kedahuluan

Seperti anjing kedahuluan: niat na mah réh ngawin budak gadis batur, kapiheulaan ku jalma beunghar.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z