Seperti ayam beranak itik

Seperti ayam beranak itik: jalma kolot nu kona anu miboga anak modérn teu bisa nuturkeun/ngaluyukeun diri jeung kahirupan anak.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z