Seperti ditempuh gajah lalu

Seperti ditempuh gajah lalu: hiji hal anu goréng nu teu bisa disalindungkeun deui.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z