Seperti embun di atas daun

Seperti embun di atas daun: bobo / goyah pisah, misalna ngeunaaan kadudukan, pagawéan, hubungan jeung sajabana.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z