Seperti hujan balik kelangit

Seperti hujan balik kelangit: kaayaan nu tibalik, misalna jalma nu pinter nanya ka jalma nu bodo, jalma nu beunghar ménta ka nu miskin.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z