Seperti kumbang dijolok

Seperti kumbang dijolok: Nyanyian anu sumbang, mangka teu genah didéngéna.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z