Tahu di angin berkisar

Tahu di angin berkisar: jalma nu wijak mah sangkan ngarti kana sagala hal sarta gancang nyokot kaputusan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z