Tajam pisau karena diasah

Tajam pisau karena diasah: jalma jadi calakan sarta mahér téh lantaran teterusan diajar jeung latihan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z