Telah berasap hidungnya

Telah berasap hidungnya: geus meunang kauntungan sanggeus sawatara lila karandapan rugi (kakurangan).


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z