Tercekau pada ikan bersengat

Tercekau pada ikan bersengat: jalma ngarasa teu genah ka hiji jalma nu mieusi/calakan/pinter.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z