Terpegang di abu dingin

Terpegang di abu dingin: meunang atawa pipilueun (urusan) anu nyusahkeun atawa nyilakakeun diri sorangan.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z