Tidak berhati berjantung

Tidak berhati berjantung: hartia teu boga parasaan teu bisa ngarasakeun kasusah batur.


Paribasa Indonésia
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z