Ngadaweung ngabangbang areuy

Ngadaweung ngabangbang areuy: Pohara nineungna kana jaman nu geus kasorang nepi ka matak waas pacampur jeung sedih.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z