Mun teu ngakal moal ngakeul

Mun teu ngakal moal ngakeul: Mun teu usaha moal pinanggih jeung rejeki pibekeleun hirup.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z