Nimu luang tina burang

Nimu luang tina burang: Nambahan luang atawa pangarti wak­tu keur pinanggih jeung kacilakaan atawa hukuman, atawa meunang pangalaman hirup lantaran tas cilaka.


Paribasa Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z