Ti luhur sausap rambut ti handap sahibas dampal

Tiluhur sausap rambut ti handap sahibas dampal hartinya nyaeta sakujur awak taya nu diiwal ti mimiti tungtung buuk nepika dampal suku. Conto kalimah dina bahasa Sunda nyaeta nyanggakeun ti luhur sausap rambut ti handap sahibas dampal. Heureuyna sok ditambahan di tengah saaya-aya. Ieu kalimah teh sok mineng diucapkan nalika seren sumeren panganten.


Babasan Sunda
Daptar eusi: A B C D E É EU F G H I J K L M
N NG NY O P Q R S T U V W X Y Z